Diepgaande ontspanning & herstel

Durf Online te rusten

Yoga-Nidra

Wanneer jouw gaspedaal overuren draait en het steeds moeilijker wordt om te ontspannen, kan een ‘durf te rusten’ les je ondersteunen om de weg terug te vinden naar ontspanning.

Online rusten

Rusten is noodzaak, maar eerlijk is eerlijk wanneer gun jij jezelf nog rust? En dat is niet terwijl je op telefoon aan het scrollen bent. Echte rust, pure stilte, niets te doen behalve te rusten. In een economie die 24/7 doordraait, lijkt rust in de vergetelheid te raken. 

 

Belangrijk om op te merken is dat slechts 5 procent van het gedrag bewust is en 95 procent onbewust. Bovendien bepaalt die 95 procent hoe het bewuste gedrag eruit ziet. Het is dus erg van belang om jouw harde schijf zuiver te houden.

Yoga-Nidra-Walcheren

Wanneer we langdurig bloot staan aan stress wordt het steeds lastiger om over te schakelen naar rust en ontspanning. Ik kan je begeleiden in het ervaren van de ontspanningsrespons, waardoor je meer rust en bovenal veerkracht gaat opbouwen.

Hoe stiller je wordt, hoe meer je kunt horen

 

– Rumi – 

 

Iedere week een lichtpuntje

“Ik heb het als zeer positief ervaren dat Danielle me kennis heeft laten maken met yoga. Ik ben vrij nuchter en wist niet wat ik ervan kon verwachten. Ze geeft op een rustige manier les. Ze legt alle oefeningen duidelijk uit en ze heeft een prettige stem om naar te luisteren.

Ze heeft aandacht voor iedere cursist en geeft yogalessen zoals ze bedoeld zijn. Het is niet belangrijk hoe het eruit ziet maar het gaat om de totale ontspanning. De lessen waren iedere week een lichtpuntje voor mij.”

Margo

Praktische informatie

LESDUUR

90 minuten

MAANDELIJKS LES

Laatste zondag 14.00

PRIJS

15,-

LOCATIE

Vlissingen

yoga-nidra

Wil je een proefles of heb je een vraag?
Neem contact met me op

6 + 4 =

Volg mij

Daniëlle Hofstra  |  Vlissingen  |  0613170845

Pin It on Pinterest