Diepgaande ontspanning en bewustwording

Yoga Nidra

Yoga-Nidra

Wanneer je leert dat je het verhaal wat je jezelf verteld hebt, niet zo serieus hoeft te nemen, ontstaat er meer emotionele stabiliteit.

Yoga Nidra

Yoga Nidra, Yoga van de droomloze slaap. Een reis waarin jij regisseert hoe je droom eruit ziet. Ik neem je mee door de verschillende lagen van je bewustzijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Jouw lichaam en geest zakken in een diepe slaap, maar je bewustzijn blijft wakker. Je zult naast een diepgaande ontspanning, meer bewustwording en inzicht van het lichaam en geest ervaren.

Je harde schijf schoon houden
Ons onderbewustzijn is vergelijkbaar met de harde schijf van een computer. Op deze harde schijf staan diverse programma’s in de vorm van jouw eigen overtuigingen, conditioneringen en alles wat je hebt meegemaakt. We kunnen hier niet bewust bij, maar vanuit een yoga nidra reis zijn we in staat om toegang te krijgen tot het onderbewustzijn. Het stelt ons in staat om zaadjes te planten. 

Belangrijk om op te merken is dat slechts 5 procent van het gedrag bewust is en 95 procent onbewust. Bovendien bepaalt die 95 procent hoe het bewuste gedrag eruit ziet. Het is dus erg van belang om jouw harde schijf zuiver te houden.

Yoga-Nidra-Walcheren

Ik kan je begeleiden in het creëren van een liefdevollere verbinding met jezelf vanuit een open hart. Alle antwoorden liggen in jezelf, maar het kan prettig zijn wanneer iemand jou daar ondersteuning bij geeft.

You can’t stop the waves, but you can learn to surf.

 

Jon Kabat-Zinn – 

 

Iedere week een lichtpuntje

“Ik heb het als zeer positief ervaren dat Danielle me kennis heeft laten maken met yoga. Ik ben vrij nuchter en wist niet wat ik ervan kon verwachten. Ze geeft op een rustige manier les. Ze legt alle oefeningen duidelijk uit en ze heeft een prettige stem om naar te luisteren.

Ze heeft aandacht voor iedere cursist en geeft yogalessen zoals ze bedoeld zijn. Het is niet belangrijk hoe het eruit ziet maar het gaat om de totale ontspanning. De lessen waren iedere week een lichtpuntje voor mij.”

Margo

Praktische informatie

LESDUUR

90 minuten

MAANDELIJKS LES

Laatste zondag 14.00

PRIJS

15,-

LOCATIE

Vlissingen

yoga-nidra

Wil je een proefles of heb je een vraag?
Neem contact met me op

4 + 9 =

Volg mij

Daniëlle Hofstra  |  Vlissingen  |  0613170845

Pin It on Pinterest