Vanuit inzicht leren bewegen naar
meer innerlijke rust

Workshop
(h)erken jezelf

Workshop-(h)erken-jezelf

Workshop (h)erken jezelf

Workshop-herken-jezelf

Tijdens deze workshop krijg je meer inzicht in je eigen gedragspatronen en leer je de functie en oorsprong ervan te (h)erkennen. Vanuit dit inzicht ontwikkel je meer begrip voor de dieperliggende behoefte onder jouw gedrag.

Vanuit een nieuwsgierige en onderzoekende houding verkennen we onze binnenwereld. We maken hierbij gebruik van meditatie, visualisatie en creatie, zodat we voorbij onze kritische denkgeest kunnen stappen.

Gedrag dient namelijk altijd een doel. Toch hoeft de uitwerking van bepaald gedrag niet altijd constructief te zijn. Zo kan emotie-eten de functie hebben van verdoven, zodat je niet hoeft te voelen wat er in jouw binnenwereld gebeurt. Dit is dus niet constructief, maar wel begrijpelijk.

Wanneer we bewust worden van de functie en dieperliggende behoefte van ons gedrag, kunnen we andere keuzes maken. Deze workshop biedt een prachtig startpunt om inzicht te krijgen in je eigen binnenwereld. Aan het eind van de workshop heb je een visuele plattegrond gecreëerd van waaruit je zelf verder kunt met je eigen proces.

Loop je vast in bepaalde gedragspatronen of ervaar jij belemmerende overtuigingen over jezelf? Dan is deze workshop een waardevolle tool richting heling van jezelf, zodat je steeds liefdevoller in verbinding kunt zijn met jezelf.

Praktische informatie

Wanneer?

Op aanvraag (online of offline)

Investering in jezelf

€ 22,22 

Locatie

Op locatie of Online via Google Meet
workshop (h)erken jezelf

Wil je je inschrijven of heb je een vraag?
Neem contact met me op

4 + 3 =

Volg mij

Daniëlle Hofstra  |  Vlissingen  |  0613170845

Pin It on Pinterest