Zorgzame aandacht voor jezelf

Restorative
Yoga

Restorative-yoga

Wanneer je leert dat jij niet je gedachten bent, kan er een rust ontstaan in je hoofd. Rust is de basis voor het creëren van je leven.

Restorative yoga

Bij Restorative (herstellende) yoga ligt de focus op ontspanning en het op zachte wijze openen van het lichaam m.b.v. de adem. Vanuit een moeiteloze inspanning nodigen we de gebieden van de schouders, rug, bekken en heupen uit om te ontspannen.

Met een liefdevolle aandacht voor onszelf gebruiken we ondersteunende hulpmiddelen zoals kussens en dekens om onszelf onder te dompelen in zachtheid. Je rust soms wel 10 à 15 minuten in een pose zodat je werkelijk tot rust kunt komen.

Restorative Yoga is een yogavorm zonder inspanning.
Na de warming up, voeren we voornamelijk liggende poses uit. De kussens ondersteunen je in de poses, zodat je optimaal kunt ‘loslaten’. De hele les is een rustmoment van zorgzame aandacht voor jezelf. Restorative Yoga werkt positief op stress gerelateerde klachten, doordat het ’t parasympatische zenuwstelsel activeert. 

Restorative-yoga-walcheren

Ik kan je begeleiden met behulp van zachte, meditatieve yoga waarbij je steeds een laagje dieper leert zakken in je zijn. Ik leer je te kijken naar overtuigingen in je onderbewustzijn die bepalend zijn voor jouw handelen in het hier en nu.

Silence gives answers.

 

– Rumi – 

 

De zachtheid, haar kennis en fijne sfeer maakte dat ik kon ontspannen

Yoga is niets voor mij. Dacht ik altijd. Overtuigingen over mijn lichaam, de poses en alles rondom yoga. Totdat ik startte met de RY van Daniëlle.

De zachtheid, haar kennis en vooral de fijne sfeer maakte dat ik kon ontspannen en dat er zoveel meer energie door mijn lijf stroomde. Altijd op mijn eigen tempo, luisterend naar mijn lichaam.

Na de eerste les was ik ‘hooked’ en heb ik deze vorm van yoga, maar ook Daniëlle als docent, omarmd.
Het is zo enorm waardevol voor mijn lichaam.
Elke week weer geniet ik er van en mijn lijf ook.
Rachelle

Praktische informatie

LESDUUR

90 minuten

LESTIJD

Zaterdag 10.00

28-5 en 11-6

PRIJS

15,-

PRIVÉ SESSIE

60,- per uur met gratis telefonisch intakegesprek

restorative-yoga

Wil je een proefles of heb je een vraag?
Neem contact met me op

9 + 14 =

Volg mij

Daniëlle Hofstra  |  Vlissingen  |  0613170845

Pin It on Pinterest