Adem is leven

Adem
sessies

Ademsessies

Ademsessies helpen om blokkades op te lossen en de energie weer door je lijf te laten doorstromen.

Ademsessies

Zonder adem is er geen leven. Toch staan we maar weinig stil bij de impact die onze adem heeft. Ze is een afspiegeling van hoe we ons voelen. Zo zal je adem hoger en sneller gaan, wanneer je stress ervaart. Je gebruikt dan letterlijk minder van je longcapaciteit. In de hedendaagse samenleving staan we voortdurend ‘AAN’ en dat heeft gevolgen voor onze ademhaling. Zo ademen we veelal oppervlakkig en onbewust. Dit vertaalt zich weer in allerlei symptomen, zoals een verminderd energielevel, rusteloos zijn, neerslachtigheid en een gevoel van uit balans zijn.

Tijdens een ademsessie leer je de volledige capaciteit van de longen te benutten. We maken gebruik van krachtige ademoefeningen, waarbij je veel sensaties in het lichaam kunt ervaren. Vanuit daar laten we het lichaam weer tot rust komen via subtielere vormen van ademen. Je zult ervaren dat je meer energie hebt, helderheid in je hoofd en meer rust ervaart. De uitwerking van een ademsessie is enorm en blijft niet beperkt tot de les zelf.

Uiteindelijk is het doel van een ademsessie om je dieper in contact te brengen met jezelf. Je leert een relatie te herkennen tussen de adem en je gemoedstoestand, maar ook hoe je hier invloed op uit kunt oefenen. Het leert je om je eigen stressreacties te reguleren, waardoor dit niet opgeslagen wordt in het lichaam. Opgeslagen stressreacties zorgen voor blokkades in het lichaam, waardoor jouw energielevel stagneert.

Zo is de adem echt een tool om de regie terug te pakken over je leven, en bovenal je welbevinden.

Wanneer je zwanger bent of gezondheidsklachten ervaart o.g.v. het hart, bloeddruk of hersenen, laat het me dan weten, zodat we aanpassingen kunnen doen.

Nieuwsgierig naar een ademsessie? Bekijk dit filmpje waarin ik uitleg geef over hoe adem ons helpt bij het reguleren van stress

Breathe and let be.

 

– Jon Kabat-Zinn – 

 

Hartversterkend

“In jouw lessen neem je ons mee van de drukte van de dag naar ons lichaam.
Je leert ons luisteren naar wat ons lichaam wil vertellen.
Jouw lessen zijn hartversterkend!”
Elvira

Praktische informatie

LESDUUR

90 minuten

LESTIJD

Zondag 10.00

12-6

PRIJS

15,-

PRIVÉ SESSIE

60,- per uur met gratis telefonische intakegesprek

ademsessies

Wil je een proefles of heb je een vraag?
Neem contact met me op

4 + 11 =

Volg mij

Daniëlle Hofstra  |  Vlissingen  |  0613170845

Pin It on Pinterest